Vizitati si::
Mobil: +40-758 88 88 90; Tel/fax: +40-241 83 19 75; E-mail: office@hotel-modern.ro
Romana English

Camere

Complexul Modern va sta la dispozitie cu 173 de spatii de cazare din care: 84 camere duble superioare, 16 garsoniere si 4 apartamente, 34 camere single la categoria 4 stele si 35 camere duble standard la categoria de 3 stele (din punct de vedere al suprafetei). Totul foarte confortabil si decorat cu gust este la dispozitia dumneavoastra ca sa va puteti bucura de ce are mai bun Marea Neagra. Si ca sa savurati fiecare clipa petrecuta pe litoral, toate camerele noastre au balcon si vedere directa sau laterala spre mare. Dotarile camerelor includ aer conditionat, televizor, telefon, minibar contra cost, seif, uscator de par si internet wireless.

Camera dubla standard

Este dotata cu pat matrimonial/twin, are o suprafata totala de 16,5 m2, incluzand baia de 3.8 m2 si acomodeaza perfect doi adulti si un copil cu varsta pana la sapte ani.

Camera dubla superioara

Este mai spatioasa, are o suprafata de 23 m2 incluzand baia de 3,8 m2. Este dotata cu pat matrimonial/twin si o canapea extensibila, foarte potrivita pentru familiile cu 1 sau 2 copii.

Garsoniera

Are o suprafata de 27 m2 incluzand baia de 3,8 m2 si este formata dintr- un dormitor cu pat matrimonial, un living cu o canapea extensibila si chicineta, in care veti gasi un cuptor cu microunde si vesela.

Apartament

Are o suprafata totala de 42 m2 si dispune de un living spatios, cu vedere directa spre mare unde veti gasi o canapea extensibila, deosebit de confortabila, in dormitor domneste un pat matrimonial, iar baia are o suprafata totala de 6 m2 fiind prevazuta cu cada.

Suita

NOU in 2019! Suita este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si are o suprafata de 33 m2. Este recomandata pentru familiile cu copii.

Oportunitati pentru copii (cazati in camera cu 2 adulti )

  • copiii cu varsta de pana la sapte ani beneficiaza de gratuitate, indiferent de tipul de camera ales
  • copiii cu varsta cuprinsa intre 7 ani si 12 ani vor achita doar 40% din tariful unui adult cu pat suplimentar (respectiv canapeaua extensibila) in camera superioara, in garsoniera, in suita sau in apartament.
  • Pentru copiii cu varsta peste 12 ani/adult se va achita 70% din tariful unui adult si se ofera pat suplimentar.

De la facilitatile mai sus mentionate fac exceptie ofertele speciale: Seniori 55+; PRICHINDEL – all inclusive; LITORALUL PENTRU TOTI – all inclusive.