Vizitati si::
Mobil: +40-758 88 88 90; Tel/fax: +40-241 83 19 75; E-mail: office@hotel-modern.ro
Romana English

Termeni si Conditii

Introducerea codului numeric personal in formularul de rezervare este necesar pentru intocmirea facturii fiscale conform Ordinului nr 2264/2016, referitoare la declaratia 394, sectiunea D.

METODE DE PLATA:

1.Plata integrala Inscrieri Timpurii - prin transfer bancar

Plata integrala a serviciilor comandate este obligatorie in termen de 7 zile de la data efectuarii rezervarii si este nereturnabila.
Nu se accepta modificari ale serviciilor deja comandate.
Plata se va efectua ,pana la termenul stabilit, prin transfer bancar (vezi date companie).
Va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail :office@hotel-modern.ro ; fax: 0241831903

2.Plata integrala Inscrieri Timpurii - prin card

Intreaga valoare a serviciilor comandate va fi debitata automat in maxim 72 de ore de pe cardul dvs, din momentul efectuarii rezervarii, de catre partenerul nostru bancar BRD. Aceasta plata este nereturnabila si nu se accepta modificari sau anulari ale serviciilor deja comandate.

3.Garantare prin transfer bancar

In termen de 48 ore de la efectuarea rezervarii va trebui sa achitati contravaloarea primei nopti de cazare iar diferenta cu minin 7 zile inainte de data sosirii la hotel.Datele pentru achitarea facturii sunt afisate mai sus. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce la anularea rezervarii.
Puteti anula rezervarea oricand fara penalizari cu minim 3 zile inaintea datei de sosire la hotel iar contravaloarea primei nopti de cazare se va returna. In caz de anulare sau neprezentare (no-show) cu mai putin de 3 zile inainte de data sosirii, contravaloarea primei nopti nu se va returna.

4.Garantare prin card

In momentul in care ati ales aceasta optiune, cardul dvs va fi debitat cu contravaloarea primei nopti de cazare.
Puteti anula rezervarea oricand fara penalizari cu 3 zile inaintea datei de sosire la hotel (suma debitata de pe card va fi restituita). Orice anulare, inclusiv no show, cu mai putin de 3 zile inainte de data sosirii se va penaliza cu contravaloarea primei nopti.

5.Plata integrala prin transfer bancar

Aveti posibilitatea sa achitati integral valoarea rezervarii in termen de 48 de de la efectuarea acesteia.

Puteti anula rezervarea oricand fara penalizari cu minim 3 zile inaintea datei de sosire la hotel iar contravaloarea rezervarii se va returna integral. In caz de anulare sau neprezentare (no-show) cu mai putin de 3 zile inainte de data sosirii, veti fi penalizat cu contravaloarea primei nopti.

6.Plata integrala prin card 

In momentul in care ati ales aceasta optiune, cardul dvs. va fi debitat cu intreaga contravaloare a rezervarii.

Puteti anula rezervarea oricand fara penalizari cu minim 3 zile inaintea datei de sosire la hotel iar contravaloarea rezervarii se va returna integral. In caz de anulare sau neprezentare (no-show) cu mai putin de 3 zile inainte de data sosirii, veti fi penalizat cu contravaloarea primei nopti.

7.Plata vouchere de vacanta

Penalizari:
In cazul plecarilor anticipate (inainte de terminarea sejurului initial comandat), turistul va achita penalitati in valoare de 20% din suma zilelor ramase.
Rezervarile sunt garantate NUMAI pana la ora 19.00; PUTETI ANUNTA POSIBILA INTARZIERE DUPA ORA LIMITA- LA NR DE TELEFON: 0241-831975 - receptia hotelului, 0758 88 88 90 - operator sistem rezervari sau email: office@hotel-modern.ro.

Mentiune speciala:

Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCARE- proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA, in limita locurilor disponibile. HOTELUL NU PERCEPE TAXA DE PARCARE. Nu rezerva si nici nu asigura locuri de parcare.

Atentie:
La receptie se va achita taxa hoteliera, in valoare de 1 % din prima noapte de cazare, fara TVA.
Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in).
Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/ check-out).

***  Turistii care au optat pentru serviciile „ultra all inclusive”, „demipensiune+” sau "pensiune completa" au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel. Produsele oferite in sistemul „ultra all inclusive”/ "demipensiune+"/"pensiune completa" se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.
Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR.

Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI in intervalul orar 09.00-  19.00. Nu se poate face rezervare de sezlong.
CAMERELE SUNT DOTATE CU RACITOARE TIP MINIBAR, ACESTEA NEFIIND IN MASURA SA PASTREZE ALIMENTE, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici decat, cel mult, peste noapte. Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, NU ESTE PERMIS ACCESUL IN HOTEL CU ALIMENTE SAU BAUTURI DIN EXTERIOR.

ACCESUL CU ANIMALE DE COMPANIE NU ESTE PERMIS.

Cererile suplimentare de tip: patut pentru sugar, persoane cu dezabilitati locomotorii, restrictii de consum alimentar (diabetici), vegetarieni, PENTRU A LE DA CURS, trebuie sa fie mentionate in rezervare.

Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului MODERN nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite. 

Facilitati copii:
In camera cu doi adulti:
Copil intre 0 – 6.99 ani are gratuitate fara pat suplimentar in camera standard sau cu pat suplimentar in camera superioara sau garsoniera.
Copil intre 7 – 11.99 ani achita 40 % din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar in camera superioara sau garsoniera.
Copil peste 12 ani/ adult = copilul / adultul achita 70 % din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar in camera superioara sau garsoniera.
***La facilitatile, mai sus mentionate, fac exceptie ofertele speciale: "Seniori 55+; Prichindel - all inclusive si Litoralul pentru toti - all inclusive.